Handelsbetingelser

Reborn in Denmark ApS
Handelsbetingelser opdateret 16/3-2019:

Grundet Covid-19, har vi desværre længere behandlignstid på alle bestillinger! Men, alle ordre vil blive behandlet hurtigst muligt!

Når du handler på reborn-in-denmark.com, så har du automatisk godkendt vores Handelsbetingelser og GDPR politik!

Vi videregiver ikke de oplysninger du har indtastet, som skal bruges til betaling/forsendels af dine varer!
Din digitale ordre vil blive slettet inden for 1 år. Men, vi opbevarer en kopi at den fysiske ordre i de lovpligtige 5 år, som Skat kræver af et regnskab!

Bestilling:
Du har 2 muligheder for at betale for dine varer

Betaling via kreditkort eller MobilPay via betalingsvindue
Pengene hæves ikke på din konto før Track & Trace et udskrevet og varen er afsendt.

Levering:
Reborn in Denmark ApS sender varer til kunder i flere lande, både inde for og uden for EU.

Personoplysninger:
De indtastede kunde oplysninger bruges udelukket til forsendelses/betalings oplysninger og videredeles ikke til tredje part!

Ændring/annullering af ordre:
Ønsker du at annullere ordren, efter indbetaling på vores konto, så kontakt straks Reborn in Denmark ApS, enten på mail info@reborn-in-denmark.com.

Uafhentet varer på udleverings sted:
Hvis du ikke afhenter dine varer når de ligger klar til afhentning på pakke-udleveringssted. Og, varerne sendes retur til os. Så, skal du være opmærksom på, at du skal betale alle udgift, som er forbundet med pakkens forsendelse til pakke-udleveringsstede samt alle udgifterne i forbindelse med returnering af pakken til Reborn in Denmark ApS

Transporttid:
Når din indbetaling er registreret, vil du inden for 24 timer (mandag til fredag) modtage en mail om at dine varer er på vej.
Fra dette tidspunkt hvor du modtager en bekræftelse på at din ordre er på vej, skal du forvente at der kan gå det antal dage der er oplyst på den forsendelse du har valgt (alt efter hvilken forsendelse du vælger) inden du modtager dine varer. Til lande uden for Danmark kan det tage længere tid, da varerne skal genne tolden inden du modtager dine varer.

Transportskader:
Hvis der konstateres synlige transportskader ved levering af varen, skal dette straks påføres fragtbrev ved modtagelsen. Og, Reborn in Denmark ApS skal kontaktes

Reklamationer:
Konstateres mangler eller fejl ved leveringen, skal eventuelle reklamationer foretages inden for 24 timer fra modtagelse af varen. Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale med Reborn in Denmark ApS. Tilbagebetaling gives kun hvis varen er returneret i uskadt og uåbnet original indpakning og kopi af følgeseddel er vedlagt.

Forbehold:
Dukkekit som har været opvarmet og evt. har taget skade, kan ikke returneres og der gives ingen penge retur, da vi absolut ikke anbefaler at opvarme Vinyl!
Vedr. fortrydelsesret på 14 dage: På varer hvor emballagen har været brudt eller har været taget i brug, give ikke fuld retur beløb, da varer så er nedsat i værdi, derfor vurdere Reborn in Denmark ApS hvor stor værdiforringelsen er.
Der tages forbehold for slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

Fortrydelsesret/returvarer:
1.) Du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af varer. Betingelsen for returnering af varer, er at den returneres i samme stand, som da den blev modtaget. Det vil sige at emballage og varerne skal være uåbnet og uskadt. Du har ansvaret for varerne indtil det er os i hænde, derfor skal du sende returvarer med Track & Trace i forsvarlig emballage.

Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale med Reborn in Denmark ApS på mail:  info@reborn-in-denmark.com

Du har selv det fulde ansvar for returvaren indtil varen er os i hænde og du skal derfor sende pakken med Track & Trace og med direkte levering til vores adresse!
Du skal selv betale portoen i forbindelse med returnering af varerne til os

2.) Hvis du kun fortryder dele af handlen, så gælder samme betingelser som punkt 1.) under afsnittet Fortrydelsesret/returvarer, udover dette vil fragt beløbet, som du har betalt ligeledes blive fratrukket i tilbagebetaling!

Da denne forretning udelukkende handler med produkter til hobby-varer / Kunstner artikler, tages intet retur efter de 14 dages fortrydelsesret!

Reborn in Denmark ApS
CVR: 40143890
Dyndledsvej 8
4652 Hårlev