Tips og hjælp til Miracle blend Produkter

Tips og hjælp til Miracle blend Produkter

De vigtigste skridt, inden du bruger lufttørrende maling på dit reborn kit!

 1. Du skal bruge lidt mere tid på at forberede dit kit i modsætning maling som skal i ovnen (Genesis) på grund af rester som olier og fedtstoffer, der altid er på dit kit efter støbning.
 2. Genesis maling er hovedsagelig oliebaseret maling og vil binde sig til olier. Men, vandbaseret maling ikke vil binde på overflader med rester af olie! Har du ikke afrenset dit kit ordentlig, vil du opdage af malingen ikke binder og derfor skaller af!
 3. Du skal sikre, at alle olier er fjernet fra vinyl, før du bruger nogen form for lufttørrende maling, eller sætter malingen sig på olien og ikke vinylen, hvilket forårsager at malingen kan gnide væk.
 4. Brug isopropylalkohol (dette kan du købe fx i Matas) til at fjerne olierester og fedt, BRUG ALDRIG SPRIT ELLER ACETONE!
 5. Derefter skal du afvaske dit kit meget grundigt udvendigt med varm sæbevand, (opvaskemidlet Vel er efter min mening super godt).
 6. Skyl grundigt og af tør dit kit i et rent viskestykke.
 7. Undgå at røre dit kit med “nøgne” fingrene inden du har malet det! Hvis du bruger handsker når du arbejder, så brug enten bomuldshandsker eller vinylhandsker. Brug aldrig latex handsker!
  Hvis du vil vide mere kan klikke på linket og se Miracle Blendsprepping instruktion.Http://miracleblend.blogspot.com.au/p/lets-prepare-your-vinyl-kit.html
 8. Primer er designet til at hjælpe med at forsegling af eventuelle små olie/fedt rester. Hvis du vælger at bruge Primer eller Matte Sealer, som en sikkerhedsforanstaltning efter rengøring, så husk at vaske alle urenhed helt væk først, da dette ellers vil reagere så primer og mat sealer gør kittet klistret.

Skal jeg bruge Primer inden brug af Miracle Blend maling?

 1. Nej, vores maling er designet til at holde direkte på vinyl i modsætning til andre luft tørre maling som findes på markedet. Så du behøver ikke frygt for afskalning hvis du har afrenset din kit 100% inden du påbegynder mailngen.
 2. Vores primer er designet til at hjælpe med at forsegle genstridige olier, der måske forbliver på kit efter støbningen, der kan være problemer med at fjerne alle olier, inden kittene afleveres til efter støbningen..
 3. Hvis du bruger isopropylalkohol til at rengøre din kit med og derefter vasker kittet i meget varmt opvaske sæbevand, har du muligvis ingen grund til at bruge primer, men kan vælge at bruge det som en sikkerhedsforanstaltning.

Kan jeg fortynde min Matte Sealer og Primer når jeg bruger produkterne til forsegling inden jeg maler kittet?

 1. Ja, du kan vælge at fortynde begge produkter, når du anvender produkterne til grundforsegling af kittet.
 2. Husk, at ufortyndede produkter vil garantere bedste beskyttelse mod afskalning, især når de skal tackle eventuelle olier, som du kan ha overset i renseprocessen.

Kan jeg erstatte Matte Sealer i stedet for  Primer?

 1. Ja, du kan vælge at bruge Matte sealer istedet for Primer.

Er Miracle Blend maling lige så holdbart som Genesis?

 1. Miracle Blend maling er af højeste kvalitet, du kan finder i kunstnere akryl maling på kunsthåndværkermarked. Det er ikke kun stærkt pigmenterede, men det er blevet skabt til at agere og male med, på samme måde, som Genesis. Du skal bare arbejde hurtigere med Miracle Blent og det skal IKKE i ovnen!
 2. Miracle blend maling er ifl. producenten lige så holdbart som Genesis. Din reborn dukke kan behandles og plejes som en reborn der er malet med Genesis.
 3. Miracle Blend maling falme ikke med tiden! Og vores Matte Sealer gulner ikke over tid i modsætning til Genesis mat lak.
 4. Vores maling er meget vanskeligt at fjerne når den er hærdet, du kan finde det er svært at fjerne, selv efter flere minutter.
 5. Hærdnings tiden er på 72 timer for alle vores akrylmalinger. Men, lige så snart overfladerne er håndtørre kan du male næste lag.

Huske liste ved Genesis og Miracle Blend kombination

 1. Olie baserede malinger og vandbaserede malinger vil ikke direkte binde sig til hinanden! Du skal derfor altid forsegle din Genesis maling med en Matte Sealer inden du fortsætter med en Miracle Blend Maling oven på Genesis.
 2. Du kan også bage Miracle Blend maling uden nogen problemer (men vi anbefaler det absolut ikke pga. vinylen)
 3. Forsegle altid din Genesi maling med Miracle Blend Matte Sealer inden der skiftes til Miracle Blend maling. Nogle har haft både positive og negative resultater med at anvende Genesis mat sealer i stedet for Miracle Blend Matte Sealer.
 4. Miracle Blend Matte Sealer, Detail Glaze og Dry Skin, kan bruges over på Genesis maling.
 5. Detalje penne fungerer bedst med luft tørrende maling, vores maling er stærkt pigmenteret og vores lufttørre maling vil fungere bedre end noget andet mærke af maling på markedet.
 6. Ja, du kan bruge Detalje penne fyldt med Miracle Blend maling til maling af hår, folder, skygger osv. oven på Genesis, så længe du forsegle din Genesis maling med Miracle Blend Matte Sealer inden du maler videre.
 7. Skin Booster kan kun anvendes efter du har anvendt Miracle Blend Matte Sealer. Det kan ikke anbefales at påføre Skin Boost direkte over på pigment malingen! Hvis ønsker at bruge Skin Booster oven på Genesis maling skal du altid bruge Miracle Blend Matte Sealer først som en base. Derefter kan du bruge nogen af vores produkter.

Detalje pen tips

 1. Du kan lade din maling blive i din detaljering pen til senere brug. Husk at gemme dem korrekt med pensel ende oprejst lodret og kom beskyttelses hætten på, ellers størkner din maling. Hvis det bliver nødvendigt at rense pennen, så skil penne ad hvor det er mulig og rens derefter pennen.
 2. Ryst alle penne jævnligt, hvis de ikke bliver brugt regelmæssigt, ellers kan malingen sætte sig fast i penslen og vand kan fordampe.
 3. Vandbaserede malinger virker bedst i disse detalje penne og Miracle Blend maling er den mest pigmenteret maling på markedet og virker mere effektivt end nogen anden lufttørre maling på markedet.

Hvis malingen i pennen ikke flyder ubesværet er her nogle mulige årsager.

 • Det kan have været efterladt med maling i for længe, og malingen er tørret og derfor er penne blokere. Det kan være nødvendigt at rengøre din pen ved at trække det fra hinanden.
 • Din maling blanding kan indeholde for meget maling i forhold vans. Husk, at i disse penne skal malingen have en vandig konsistens for at få malingen til at flyde. Du kan altid tilføje lidt mere maling eller vand efter ønske.

Blandingsforhold når du anvender din detalje pen

 • Optimalt blandingsforhold i detalje penne er 1 del maling og 5 dele vand. Men, husk at du kan sagtens blande mere vand i

Blandingsforhold maling/Vand

 • Overskrid aldrig blandingsforholdet med mere vand end 1 del maling til 40 dele vand. På den måde undgår i afskalning af maling.

”Vask” af kit (forslag)

 • 1 del maling til 20 dele vand
 • Undtagen de stærkere farver som: Viridian Green, Dioxazin Lilla, Aquamarine Blue og Tru Red her er blandings forslaget
  1 del maling og 40 dele vand
 • Hvis du følger ovenstående blandingsforhold og din maling ikke sætter sig på dit kit, men samler sig i ”små søer” så er der med garanti stadig olierester på dit kit!

Mottle blanding  (forslag)

 • 1 del maling til 10 dele vand eller
 • 1 del maling til 5 dele vand (ved ”tung motteling)
 • Brug aldrig en tør svamp når du går i gang med motteling!

Thin Medium

 • Blandingsforholdet må aldrig overstige 50% af den reelle mængde maling!

Detalje pen bladning  (forslag)

 • Optimal for detalje pen er forholdet 1 del vand og 5 dele maling vand og max 1/2 dråbe Thin Medium , husk at blandingen skal være våd for at flyde korrekt

Skin Booster

 • Skin Booster er et produkt designet til at øge alle detaljerne i ”huden, som du har malet. Det vil også øge udseendet af dybden i
 • Du kan fortynde Skin Booster før påføring, men du kan også anvende den med fuld styrke.
 • Du skal bruge Matte Sealer inden du påfører produktet. ”huden” vil få en smule satin effekt.
 • Du behøver ikke at bruge Skin Booster.
 • Du kan bage Skin Booster i ovnen ved 126 – 129 grader i ca. 8-10 minutter. Men, vi anbefaler det absolut ikke pga. vinylen!

Thin Medium

 • Thin Medium er designet til at fungere som Genesis forsynings medium. Den bruges, når man ønsker at anvende en tykkere maling.
 • Brug en lille pensel i en for at blande maling med Thin Medum.
 • Tynd Medium vil bremse din malings tørre tid en smule. Men Thin Medium aldrig overstige 50% af den reelle mængde maling.

Opbevaring af forblandet maling .

 • Du kan gemme færdigblandinger i lufttætte beholdere.

Holdbarhed af maling

 • Holdbarheden er den samme som alle akryl maling. Det skal holdes lufttæt for at forhindre udtørring.

Fjern maling fra kits

Brug aldrig acetone eller sprit! Men, brug en malingsfjerner som er beregnet til at fjerne maling på vinyl

Kan jeg bruge andre akryl mærke til at forsegle min maling med?

 1. Ja, mange reborn kunstnere bruger andre akryl produkter med held, så længe de er til lufttørrende maling.
 2. Hvis du ønsker at prøve andre mærker af akryl produkter foreslår vi du spørge andre brugere af Miracle Blend maling for at hører, hvad de har af erfaringer med andre produkter som fungerer samme med Miracle Blend før du selv teste et nyt produkt på dit dyre kit.

Afskalning og områder, der ikke tager maling.

 1. afskalning er næsten altid resultatet hvis du ikke har fjernet alle olier fra din vinyl. Følg Miracle Blends forberedelses instruktioner her .Http://miracleblend.blogspot.com.au/p/lets-prepare-your-vinyl-kit.html
 2. Dine vasker kan være for tynde, ovenfor på blandingsforholdene og se om dine kan være for tynde.
 3. Er der områder, som ikke tage imod malingen. Så kan løsningen være et tyndt lang Matte Sealer før du fortsætter.

Løsninger til afskalning eller ikke tager mod malingen

 • Forbered din vinyl eller det område giver problemer, med Matte sealer før du fortsætter.
 • Tilføj en dråbe Matte Sealer til din maling blandinger. Din vinyl kan have brug for flere lag før problemet stopper.

Malingen flamer

 1. Alle akrylmaling reagerer med klor som forårsager at maling falmer. (Du har måske bemærket din maling er falmet i de sidste par dage efter at male?)
 2. Postevand indeholder klor og forskellige lande vil have mere eller mindre klor i deres postevand.
 3. Kogende vand kan ikke fjerne alle klor i vandet fra hanen.
 4. Renset postevand indeholder også spor af klor.
 5. Brug Destilleret eller demineraliseret vand, hvis du er bekymret for at dine farver falmer. Du kan købe destilleret vand hos Bilka eller Matas.

Malingen skinner

 1. Dette kan opstå af flere årsager, hvad enten du maler med Genesis eller lufttørre maling. Det kunne være vinyl eller de produkter, du bruger. Normalt for varme Genesis sker dette under bagningen.
 2. Du ønsker måske ikke at bruge vores Primer på grund af sin satin/glans effekt. Men, det vil matte ned efter adskillige vask, da vores maling er matte. Er de ikke matte nok kan du anvende Miracle blend´s Matte Agent Additive
 3. Du kan vælge at erstatte vores Primer med vores Matte Sealer.
 4. Hæld aldrig primer i din maling blandinger! Dette vil give din maling glans i alle lag, brug Matte Sealer hvis dette er din foretrukne metode, når du bruger lufttørre maling.
 5. Du kan fjerne skinne effekt på hvilke som helts tidspunkt i hele din maleprocessen, hvis du anvender Matte Sealer eller Miracle blend´s Matte Agent Additive

 

Kan jeg varmefikseres Miracle blend maling?

 1. Ja, du kan varmebehandle nogle af Miracle Blend følgende medier, Primer, Matte Sealer og Skin Booster.
 2. Brug en ovn ved 260F til 265f i ca. 8-10 minutter.

 

Hvad betyder 72 timer hærdning betyder?

 1. 72 timer er en tidsramme for alt lufttørre maling, hvilket betyder dit arbejde skal være helt hærdet og klar før du kan roote hår. Denne beregnet kan variere alt efter forskellige klimaer. Koldt, varmt og være en maksimal tidsramme.
 2. Luft tør maling kan overmales når de er finger tørre, så du kan fortsætte med at male lag efter lag. Dette er en fordel for lufttørre maling betyder, at du ikke behøver at bage hvert lag, som kan spilde tid og ødelægge vinylen.
 3. Hvis du vil fremskynde hærdeprocessen kan du vælge at varmefiksering Miracle Blend. Brug en ovn ved 260F til 265f i ca. 8-10 minutter. Men, som sagt vi anbefaler det absolut ikke, da varmen kan skade vinylen

Hvorfor er min maling ikke tør efter 72 timer hærde tid?

 1. Der kan være flere grunde. Den første vil være på grund af klima, så husk at lufttørre malingen tørrer i sit miljø, så hvis det er vinter, kan det tage længere tid for at hærde igennem.
 2. Det kan skyldes, at du har påført dine lag af maling for tykt. Jo tykkere malingen der påføres jo længere vil det tage at tørre.
 3. Du har måske ikke fjernet alle dine olier, og det kan betyde, at din maling nu er blandet med olie og ikke binder til vinylen. Giv dit arbejde en hel uge til at tørre, før du kan vurdere om der er rester af olie i malingen, da længere tørre tiden også kan være på grund af klimaet og tykkelsen af lag.
 4. Du kan fremskynde tørreprocessen ved varmefiksering Miracle blend maling. Brug en ovn ved 260F til 265f i ca. 8-10 minutter. Brug en ovn ved 260F til 265f i ca. 8-10 minutter. Men, som sagt vi anbefaler det absolut ikke, da varmen kan skade vinylen

Hvad kan jeg gøre for at gøre malingen tørre hurtigere under selve arbejdet?

 1. Kittet bør være klar til at fortsætte næste lag maling når du er færdig maleri alle hoved og alle lemmer, men hvis det er koldt det kan det tage lidt længere tid før det er finger tørt. Du kan bruge en normal hårtørrer på kold indstilling, efter at du maler hvert lag, hvis du ønsker.
 2. Du kan vælge at bage dit kit under hele din maleproces for at hærde malingen hurtigere. Ved at Brug en ovn ved 260F til 265f i ca. 8-10 minutter. Men, som sagt vi anbefaler det absolut ikke, da varmen kan skade vinylen

Kan jeg bruge billige kits med Miracle Blend Paint?

 1. Ja, bare sørg for at bruge mere tid på at fjerne olier, da de billigere kits ofte indeholde flere olier fra fabrikkens støbe olier.

Steder dukket er der plettet af maling på vinylen?

 1. Dette kan være ”dryp” af maling, der dannes, når kittet hænger til tørring på dit rack. Brug Correction Fluid til at fjerne dem, og altid tjekke dine lemmer, mens de tørrer då du undgår ”dryp” pletter inden dit kit er finger tørt.

Pigment pulver i Miracle Blend

 1. Vi støtte 100%  at pigmentpulver (Powder) bliver brugt med vores maling og elsker dets lethed og smukke slutresultat.
 2. Hvis du opdager at dit pigment pulver, flyder ud eller forsvinder når du forsegle dine pigmenter med Matte Dealer, så er det pigment pulvere, der ikke er arbejdet ind i vinyl korrekt.
 3. For at anvende pigment pulvere til at farve vinyl, skal du bruge en ren børste til at fjerne resten af pulverne med, før forsegling.
 4. Her er gruppen og kunstner (Sue-Ellen Taormina), der skabte pigment pulver teknik, du kan høre om (Liveffects  tutorials og tips af Sue-Ellen) Sue-Ellen som roser Miracle Blend maling som værende den bedste maling til at bruge sammen med pigment pulver og giver de bedste resultater. https://www.facebook.com/groups/1426509730975900/
 5. Du skal altid forsegle Miracle Blend malingen med en enten Miracle Blend Matte sealer eller en anden acrylbaseret mat forsegler. Du kan følg ovenstående link for pulver instruktioner eller du kan kontakte Reborn-in-denmark.com
 6. Mirakel Blend Thick Medium kan ikke bruges som en forsegler, da det ikke klæber på pulverne og derfor vil skalle af. Brug Matte Sealer til at forsegle pigment pulveret, med får du bruger Thick Medium!

Hvad er så fantastisk ved Miracle Blend lufttørrende tør maling?

 1. Vores maling er den mest stærkt pigmenteret lufttørre maling på den reborn markedet. Hvilket betyder, at du vil finde vores malingen strække meget meget langt da du kun behøver at tilføje utroligt lidt maling i forhold til vand.
 2. Vores lufttørre maling er den maling som er mest sammenlignes med Genesis! Det er derfor, mange varme Genesis brugere har letter ved tilpasning til vores lufttørre maling i forhold til andre vandbaseret reborn maling på markedet.
 3. Lufttørrende maling er den sikreste måde at male med, uden at bruge skrappe kemikalier og giftige dampe ved bagning. Alle, der har haft lunge eller andre medicinske problemer, som følge af at bruge ovn hærdende maling har følt forbedring efter det er gået over til at bruge Miracle Blend maling.
 4. Vores maling er ikke som andre luft tørre maling, hvor du skal tilføje bindemidler! Hvor andre produkter bliver klistret eller tørre langsommere. Vores gør alt dette på egen hånd, alt du behøver at tilføje er vand.
 5. Andre Air Dry maling kræver retardere der skal føjes til dit mix, som vil udvande farven på malingen. Desværre betyder at dit hårde arbejde aldrig vil have intensiteten som Genesis maling. Miracle Blend har ændret sig! Det er derfor, du ikke kan se forske på  Miracle Blend babyer og Genesis Babyer fordi vores maling er lige så effektiv som Genesis, hvis ikke bedre, da vores maling ikke skal i oven.
 6. Vores maling giver endnu mere gennemsigtighed end Genesis maling, spørge andre brugere! De har alle fortalt at slut resultaterne bliver bedre, end de nogensinde havde med Genesis.
 7. Vores malingsblanding kan opbevares i lufttætte beholdere, ligesom Genesis maling. Ingen spild i modsætning til andre lufttørre maling, som tørrer næsten øjeblikkeligt.
 8. Vores maling lysnede lidt engang da den blev tør, ligesom Genesis. Det gør det lettere for Heat sæt kunstner at fortsætte deres regelmæssige maleriregime og mix intensiteter.
 9. Vores maling blandes ligesom Genesis. Men du skal kun tilføje utroligt lidt maling i forhold til vand. Vores maling er så omkostningseffektiv, at ligesom Genesis maling, vil du opleve at du sjældent brug for at genopbygge vores farver.
 10. Vores maling vil ikke tørre op på få minutter i din røreskål ligesom alle andre lufttørre maling på markedet, det vil det tager timer, hvis ikke dage at tørre i skålen, ligesom Genesis maling! Alle andre lufttørre malingen tørrer alt for hurtigt, hvor du vil spilde så meget af din maling og er stresset under malingen processen.
 11. Vores maling danner ikke perler af maling på vinyl ligesom Heatset maling.
 12. Vores maling kan anvendes til at neutralisere vinyler og farve korrigerer modsætning til andre lufttørre maling på markedet.
 13. Vores maling behøver ikke nødvendigvis en primer! Den binder fantastisk på oliefri vinyl, i modsætning til andre lufttørre maling på markedet.
 14. Vores maling farver er blevet produceret så de er ligner Heatset farver for at gøre konverteringen fra Heatset til luftørrende maling lettere.
 15. Vores maling har en forholdsvis langsom tørretid, hvilket betyder at du ikke behøver at tilføje noget til din maling undtagen vand! Simpelt og let i modsætning til alle andre lufttørre maling på markedet.
 16. Vi har skabt produkter som aldrig er set før såsom Correction Fluid, der fjerner delvist hærdet maling under din maleproces. Også vores Skin Booster er noget, der giver din reborns hud en endnu mere gennemsigtigt effekt! Den er absolut en af de mest fantastiske produkter på markedet inden for reborn maling.
 17. Vore malingen virker bedre end nogen anden maling på markedet i genopfyldelig detalje-penne og du vil elske, hvor nemt det er at bruge. Mange oplever, at deres øjenbryn og hår maleri er forbedret siden opdage disse fantastiske penne.

 

Her er et par dokumenter som helt sikker vil kunne hjælpe dig 🙂

Hvis du klikker på linket så kan du se hvordan du anvender Correction Fluid
MB colour correction correction fluid p

Hvis du klikker på et af linkene her under, får du informationerne på engelsk
MBTips&Help P

Her kan du se hvordan produkterne avendes
how to use OUR PRODUCTS P

Her kan du farve/vand fordelingen ved de forskellige vask til neutralisering af farver på vinylen
MB colour correction guide P