Mine indstillinger

Du kan se hvad du har accepterer og evt. ændre disse indstillinger ved at klikke her:  Mine indstillinger

Du kan også bede om at få tilsendt dine egne oplysninger, der evt. skulle ligger i vores system

Når du modtager mailen, har du mulighed for at få slettet evt. oplysninger som ligger i vores system.
Har du bestillinger liggende i systemet, gemmes disse i ca 1-2 mdr. Hvorefter de automatisk slettes!