Ultimate Fusion beskrivelse

Ultimate Fusion, en helt ny maling på markedet, til at male reborn babyer med, uden brug af ovn eller varme!

Ultimate Fusion maling er designet til at gøre maling af Reborn babyér nemmere, end nogen anden maling på marked inklusive Genesis.
Malingen binder til vinyl bedre end nogen anden maling på markedet, dette er en maling af ekstrem høj kvalitet, det bliver nu brugt af Reborn kunstnere verden over til deres Reborn mesterværker.

I modsætning mange af de malinger som findes på markeder til at male reborns med, er Ultimate Fusion lavet af ingredienser af endnu højere kvalitet, der ikke vil falme og næsten umulig at fjerne, når først malingen er tør.

Hvordan bruger man malingen?
Det er nemt. Du blander Ultimate Fusion maling med demineraliseret vand, blandingsforhold er næsten den samme som for genesis og Miracle Blend. Og, så er det bare at gå igang med at male!
Ultimate Fusion gør det også nemmere at skyggelæge folder og rynker på din Reborn, mange kunstnere finder svært at lave autentiske skygger på Reborn Babyer
Ingen anden maling på markedet gør denne vanskelige opgave, så nemt at blande en rødmen eller skyggefarve, så simpelt.

Ultimate Fusion´s formel, har gjort og gør stadig de kunstnerne som har testet Ultimate Fusion, så begejstret for Ultimate Fusion, at de enten deler deres opdagelse eller holde det den hemmelig for at kunne anvende malingens egenskaber, for sig selv.

Moddelingen med Ultimate Fusion´s er lige så nemt, som Heatpaint (Genesis)? Reborn kunstnere, der før har anvendt luft tørrende maling, vil elske Ultimate Fusion. Malingen vil bringe dem til en
helt nyt niveau og genesis brugere vil finde overgang til lufttørende maling lettere især med sin “perle” fri formel.

Ultimate Fusion´s gennemsigtigheds formel, har nået nye niveauer såvel, som 3D evner ved hår maling. Mange Reborn kunstnere vil helt sikkert begynde at male hår når teknikken først er lært, da Ultimate Fusion´s kan give ultimativ realisme når det også kommer til hår!

Ultimate Fusion´s er ligeglad med olier, som kan være på et vinyl kit. Selv billig vinyl, som ofte er olie-agtigt, kan males med Ultimate Fusion´s. Dette gør at der er et lavt behov den grundige rengøring af kittet inden du starter. Før skulle Reborn atrister være 100% sikre på at vinyl-kittet var fedtfri før de malede med lufttørende maling, den tid er nu ovre takket været Ultimate Fusion´s ankomst!

Ultimate Fusion´s høje koncentration er der ingen eller kun meget lidt behov for at tilføje medier til malingen

Med Ultimate Fusion har du ikke har brug for primer eller en sealer? denne maling er ekstremt “hård”!
Så mange flere grunde til at elske denne maling. Malingen er til dig, der elsker Reborn kunsten!

Har du flere spørgsmål til Ultimate Fusion, så er du meget velkomme til at kontakte os!